شنگن چیست؟ 

معاهده شنگن یک قرارداد است که در سال 1985 بین چند کشور امضا شد؛ با این معاهده، ورود ساکنین کشورهای اروپایی، بدون ویزا به این کشورها آزاد شد تا مشکلات رفت و آمد بین مرزی برای آنها کم شود. بنابراین ویزای شنگن برای کسانی است که ساکن یا اتباع کشورهای محدوده شنگن نیستند و می‌خواهند به این محدوده وارد شوند.

26 کشور عضو معاهده شنگن هستند: آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، لیتوانی، لتونی، لهستان، مجارستان، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلوانی، چک، ایسلند، مالت، یونان، لیختن اشتاین و سوئیس. ساکنین و اتباع کشورهای قاره آمریکا، (غیر از چند کشور معدود مثل کلمبیا، پرو، بولیوی و…) و ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن، کره جنوبی و مالزی نیازی به اخذ ویزای شنگن ندارند و می‌توانند به مدت حداکثر 90 روز به این کشورها وارد و یا خارج شوند.

توضیحات ویزا:

  • نوع: ویزای شنگن تضمینی
  • هزینه: 690 یورو
  • سریع‌ترین زمان اخذ ویزا: 25 روز کاری
  • روش درخواست: تکمیل فرم و یا تماس با شماره
  • پشتیبانی 24 ساعته:09351163400

مدارک مورد نیاز برای ویزای شنگن:

  • فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا
  • شناسنامه ایرانی
  • گذرنامه
  • سه قطعه عکس رنگی
  • اسناد رسمی شغلی و منابع مالی
  • رزرو بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد
  • بیمه مسافرتی
  • واچر رزرو هتل
  • ضمانت بازگشت: نفری 50 میلیون تومان

 

اخذ ویزای شنگن از طریق کشورهای فرانسه، بلژیک، ایتالیا با دعوتنامه معتبر مناسب ویزا اولی ها و ریجکتی ها به همراه خدمات کامل

 

مدت اعتبار ویزا حداکثر 90 روز در یک مدت شش ماهه است. یک ویزای شنگن دو تاریخ مشخص دارد؛ یکی تاریخ اعتبار ویزا و یکی تعداد روزهای مجاز ویزا که حداکثر 90 روز است. مسافر بیشتر از 90 روز نمی‌تواند در محدوده شنگن بماند. برای ورود شما به محدوده لازم است هر دو تاریخ معتبر باشند. یک کد هم برای مشخص کردن تعداد دفعه‌های مجاز ورود شما به محدوده شنگن است که می‌تواند از یک تا نامحدود باشد.

توجه: مدت تاریخ اعتبار ویزای شنگن برای کسانی که اولین بار ویزای شنگن درخواست می‌کنند، معمولا 15 روز است و با درخواستشان برای اقامت بیش از 15 روز موافقت نخواهد شد. مگر اینکه دلیل موجهی برای اقامت طولانی‌تر ارائه دهند.